PANNA COTTA med mangosaus

Posted on

Jeg blir stadig positivt overasket hva en får ut av havreproduktene. Jeg som Italia fan ble rikig glad over smaken av denne panna cotta laget på Oatly imat.
Sammen med vaniljen og de øvrige ingrediensene får den en fin rund smak.
Den er enkel og kjapp å lage. Du vil garantert overaske gjestene dine i jula, bare prøv.
DSC09772 (5)

Fri for egg, melk og gluten.
5 porsoner

Panna Cotta:
3 plater gelatin
2 ss kokosblomst sukker
1 ss yaconsirup
1 ts akasiehonning
½ ts Helios malt vanilje (kjøpes på helsekost)
5 dl Oatly imat

Mangosaus:
1 moden mango
Saft av 1 mandarin
½-1 ss sukrinmelis

Legg gelatinplatene i kaldt vann i min 10 min.
Rør sukker, sirup, honning og vanilje i matfløten og kok opp til kokepunktet. Slå av platen. La stå og trekke i 4-5 min. Klem ut vannet av gelatinplatene og rør de inn i fløteblandingen. Hell blandingen over i porsjonsglass. Etter at de er noe avkjølt setter du glassene kjølig i min. 4 timer før servering.

Skjær mangoen i biter og kjør det i blenderen sammen med mandarinsaften. Smak til med sukrinmelis.
Pynt med friske bær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *