Kyllingsalat med vinaigrette

Posted on

kyllingsalat (2)
3-4 pers.

1 bunt crispi salat
1 pose babyleaf salat
1 søtpaprika
2 gulrøtter
1 brokkoli
1 eple
5 reddiker
½ agurk
1 pose ristede pinjekjerner
1-1 ½ ferdig grillet kylling, avkjølt.
Rapsolje til steking

Riv kyllingkjøttet i strimler og stek det i pannen til den får en crispi skorpe.
Vask salat og grønnsakene godt og kutt de i passe biter. Fordel dem i porsjonsskåler.
Legg på kyllingkjøttet og dryss over med pinjekjerner.

Vinaigrette:
12 ss extra Virgin olivenolje
4 ss Oliver & Co’s eddik med honning og ingefær
-her kan du også bruke eplesidereddik 5% blandet med litt honning
2 ts dijonsennep

Bland eddik og sennep sammen. Rør inn litt og litt av oljen til en jevn og glatt oljedressing.
Serveres til salaten. Har du en god olivenolje serverer du den også til.

God appetitt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *