Feldsalat med roastbiff og aspargesbønner

Posted on

En deilig salat både til lunsj, middag eller om du har vennekveld.
Server den slik den er, med olivenoje eller en enkel dressing som beskrevet under.
Ferske rundstykker vil løfte det hele.

DSC09899 (2)
2 pers.
1 pose ferdig vasket feldsalat
200 g roastbiff
100 g aspargesbønner
80 g grønne druer
30 g soltørkede tomater
50 g sukkererter
¼ rød løk
2 reddik
Ekstra Virgin olivenolje
Vann til koking av aspargesbønnene
1 ts natron
1 ts sukker
Maldonsalt og pepper

Aspargesbønnene vaskes og renses. Kok opp vann med 1 ts natron og 1 ts sukker.  Gi bønnene et kort oppkok og skyll de så i kaldt vann. Hell over olivenolje og maldonsalt og glaser bønnene. Natron for å beholde fargen og sukker for å unngå en besk smak på bønnene.
Del druer i 2, sukkererter i 4, finhakk soltørkede tomater, skjær reddik i tynne skiver og rødløk i tynne båter. Bland alt med salatbladene og aspargesbønnene. Fordel salaten utover et stort fat. Legg på roastbiffen og dryss på med maldonsalt og grovkvernet pepper. Hell over god olivenolje rett før servering.

Om du ønsker en dressing, smaker denne godt til:

Dressing:
Fri for melk og egg, kan inneholde spor av gluten

½ boks Oatly Imat fraiche
4 ts gravlakssaus fra Oluf Lorentzen (kjøpes i de fleste dagligvareforretninger)
-røres sammen.

Oppskrifter på rundstykker finner du i menyen under bakverk.

God appetitt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *