Reinsdyrkebab med tyttebærdressing

Posted on

Denne retten fikk jeg servert hos ei veninne rett etter at jeg fikk konstantert allergiene mine. Det var utrolig hyggelig å komme til mat jeg kunne spise.
Hjemme er det blitt en favoritt på fredagskveldene. Smakfullt og kjapt å lage.

DSC00296 (2)

2 pers.

1 pose, 400 gr, reinsdyrskav
rapsolje til steking
salt og pepper
1 pk, 2 stk. glutenfrie Wrap fra Schàr
1 boks Oatly Imat fraiche
4-5 ts tyttebærsyltetøy
2 ts agurkmix
1 pose ferdigvasket ruccola
1/2 rødløk i tynne skiver
extra virgin olivenolje

Brun reinsdyrskavet i rapsolje og tilsett ønsket mengde salt og pepper.
Skyll wrappene under kaldt vann og varm de i ovnen på 150 grader i noen minutter. Pass på at de ikke tørker.

Tyttebærdressing:
Bland Imat fraiche med tyttebær og agurkmiks til en rosa dressing.

Smør på et godt lag med dressingen på den lunkne wrappen. Legg reinsdyrskavet, ruccola og rødløk lagvis på wrappen. Ha  olivenoljen over salaten.
Brett wrappen i to og server med tyttebærdressingen.

God apetitt!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *