Fyldig tomatsuppe

Posted on

I tillegg til den deilige smaken får du i deg store mengder antioksidanter. Antioksidantene i tomater reduserer blant annet risikoen for kreft. Jeg lager denne suppen fra bunnen av og bruker grønnsaker til kraft og gjevning.

DSC00545 (2)

Fri for melk, egg og gluten.
2-4 porsjoner.

Dette trenger du:

  • 2 gulrøtter
  • 1/2 chilli
  • 1/2 rødløk
  • 2 tomater
  • rapsolje
  • 5 dl kokt vann
  • 3 pk Gogreen knuste økologiske tomater
  • salt og pepper
  • Evt. topping med  Go-tan kokosmelk
  • friske urter til pynt

Slik gjør du:

  1. Skjær gulrøtter, chili, løk og tomater i biter.
  2. Fres grønnsakene i rapsolje med salt og pepper.
  3. Kok opp vann og slå det over grønnsakene.
  4. La koke under lokk i 10 min.
  5. Tilsett knuste tomater og kok ytterligere i 10 min.
  6. Mos ingrediensene med stavmikser til en fyldig suppe.
  7. Smak til med salt og pepper.
  8. Ønsker du suppen tynnere kan du tilsette noe mer kokt vann.

Server suppen med en dusk friske urter. Noen dråper kokosmelk på toppen gir det lille ekstra. Har du fucaccia i fryseren er dette det perfekte brødet til denne suppen.

God apetitt!

One thought on “Fyldig tomatsuppe

  1. Kjempe god suppe! Denne har vi laget mye hjemme nå. Tilsetter også litt viltkraft når det er tilgjengelig, smaker nydelig. 🙂
    Også veldig økonomisk 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *