En syrlig og frisk dessert. Enkel og kjapp å lage. Passer perfekt etter en god påskemiddag. God påske!
- 5 plater gelatin
- kaldt vann
- 1/2 dl kokt vann
- 4 dl Gogreen Visp
- 3 ss sukrinmelis
- 1 ss økologisk rårørsukker
- 3 sitron, saft og fin revet skall. Her kan du smake deg frem hvor syrlig du ønsker fromasjen.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 10 min. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem ut i 1/2 dl kokende vann. Avkjøl litt.
Pisk Visp fløten sammen med sukrinmelis og rårørsukker. Rør inn sitronsaft, sitronskall og gelatinblandingen. Hell fromasj i porsjonsglass eller bolle og avkjøl i min 2 timer.
Pynt:
- strimlet sitronskall
- 1 dl vann
- 2 ss sukker
Kok opp vann og sukker til sukkerlake. Ha i sitronskallet og glasèr dem. Legg skallet til avkjøling på bakepapir og dryss på med hvitt sukker.
Vel bekomme!