Sitronfromasj

Posted on

En syrlig og frisk dessert. Enkel og kjapp å lage. Passer perfekt etter en god påskemiddag. God påske!

DSC00459 (3)

 

Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 10 min. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem ut i 1/2 dl kokende vann. Avkjøl litt.
Pisk Visp fløten sammen med sukrinmelis og rårørsukker. Rør inn sitronsaft, sitronskall og gelatinblandingen. Hell fromasj i porsjonsglass eller bolle og avkjøl i min 2 timer.

Pynt:

  • strimlet sitronskall
  • 1 dl vann
  • 2 ss sukker

Kok opp vann og sukker til sukkerlake. Ha i sitronskallet og glasèr dem. Legg skallet til avkjøling på bakepapir og dryss på med hvitt sukker.

Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *