Pasta med chorizo

Posted on

Selv om jeg har redusert inntak av raske karbohydrater er det lov og skeie ut i blant. Som italia-fan faller det naturlig på pasta. Da velger jeg Semper sin økologiske pasta som er laget på 100% brunrismel.

DSC00272 (2)

 

  • 1 pose Semper Sedani pasta av 100% økologisk brunrismel (køpes på dagligvare under glutenfrie produkter)
  • 1 pk Jacobs Chorizo kjøttpølser av 90% kjøtt
  • 3 ss finhakkede soltørkede tomater
  • 2 store tomater
  • 1 pk Oatly Imat
  • 1 bundt persilleblader
  • rapsolje til steking
  • salt og pepper

Kok pasta i vann med salt uten lokk.
Kutt pølser og tomater i biter. Fres de sammen med soltørkede tomater i rapsolje. Dryss på nykvernet pepper og en klype salt. Tilsett Imat og la småkoke under lokk i 10 min slik at tomatene blir kokte.

Hell vannet av pastaen og ha i pølseblandingen og litt av persillebadene. La trekke i noen minutter.
Dryss over resten  av persilleblader før servering.

Har du Foccacia i fryseren passer det utmerket til denne retten.

Buon appetito!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *