Salte mandler

Posted on

Er du svak for chips?
Når energien er lav, har mange trang til noe søtt, hos andre er salt behovet stort.
Disse saltede mandlene er både næringsrike og stilner saltsuget. Passer som snacks og tilbehør til tapas.
Kjapp å lage 🙂

DSC00937

Jeg velger Himalaya salt pga. den gode smaken og det høye innhold av mineraler og sporstoffer som kroppen trenger

  • 250 gr mandler
  • 2 ss Himalayasalt
  • 2 dl vann

Kok opp vann og løs opp saltet i vannet. Ha mandlene i og gi et raskt oppkok. Trekk kjelen av platen og la mandlene trekke i saltvannet i 15 minutter. Hell av vannet og ha mandlene på bakepapir. Ristes i ovnen på 150 grader i 25 min. Slå av ovnen, ha døren på gløtt og la de tørke til de er kalde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *