De fleste fiskekaker er med melk og gluten. Jeg ble veldig glad da jeg fant Lofoten sine grove fiskeburgere som er uten. De er laget av 86% fisk, rismelk og olivenolje. Du finner de i de fleste dagligvareforretninger. Prøv disse med hjemmelaget remulade, rotstappe og raspede gulrøtter. En kjapp og sunn hverdagsmiddag.
Dette trenger du til 2 personer.
- 1 pk/ 4 stk Lofoten grove fiskeburgere
- 3 økologiske gulrøtter, raspes
Rotstappe:
- 1/2 sellerirot
- 1/2 kålrot
- 0,5 dl Oatly Imat
- 1 ss melange uten melk
- salt og pepper
Skjær rotfrukten i små terninger. Kokes i fløte og smør til de er møre. Mos med stavmikser og smak til med salt og pepper.
Remulade:
- 1 boks Oatly Imat fraiche
- 3 ss agurkmix
- 1 ss sennepsaus
- 1 ss lake av syltede agurker
- fersk dill
Bland sammen og la trekke.
God middag!