Fiskeburger med raspet gulrot og remulade

Posted on

De fleste fiskekaker er med melk og gluten. Jeg ble veldig glad da jeg fant Lofoten sine grove fiskeburgere som er uten.  De er laget av 86% fisk, rismelk og olivenolje. Du finner de i de fleste dagligvareforretninger. Prøv disse med hjemmelaget remulade, rotstappe og raspede gulrøtter. En kjapp og sunn hverdagsmiddag.

DSC00725Dette trenger du til 2 personer.

  • 1 pk/ 4 stk Lofoten grove fiskeburgere
  • 3 økologiske gulrøtter, raspes

Rotstappe:

  • 1/2 sellerirot
  • 1/2 kålrot
  • 0,5 dl Oatly Imat
  • 1 ss melange uten melk
  • salt og pepper

Skjær rotfrukten i små terninger. Kokes i fløte og smør til de er møre. Mos med stavmikser og smak til med salt og pepper.

Remulade:

  • 1 boks Oatly Imat fraiche
  • 3 ss agurkmix
  • 1 ss sennepsaus
  • 1 ss lake av syltede agurker
  • fersk dill

Bland sammen og la trekke.

God middag!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *