En sprø og god start på dagen 🙂
Dette trenger du:
- 2 dl linfrø
- 2 dl sesamfrø
- 2 dl solsikkekjerner
- 5 dl glutenfrie havregryn
- 2 dl gresskarkjerner
- 2 dl hakkede nøtter
- 2 dl hakkede mandler
- 1 ts salt
- ½-1 ts stevia til søtning
- 2 dl vann
- 4 ss cocosa/ kokosolje
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 160 grader.
- Bland sammen de tørre ingrediensene.
- Smelt Cocosa, tilsett vann og bland det godt med det tørre.
- Fordel massen utover bakepapir på 2 langpanner.
- Ristes i ca. 45 min på 160 grader varmluft eller til den er passe gylden. Rør rundt hvert 15. min slik at blandingen ikke svir seg.
- Avkjøles og oppbevares på tett glass.
Serveres med Apro yoghurt, Gogreen kokosmelk eller glutenfri havremelk og økologiske friske bær.