Glutenfri granola

Posted on

En sprø og god start på dagen 🙂

dsc02615
Fri for gluten, melk og egg

Dette trenger du:

  • 2 dl linfrø
  • 2 dl sesamfrø
  • 2 dl solsikkekjerner
  • 5 dl glutenfrie havregryn
  • 2 dl gresskarkjerner
  • 2 dl hakkede nøtter
  • 2 dl hakkede mandler
  • 1 ts salt
  • ½-1 ts stevia til søtning
  • 2 dl vann
  • 4 ss cocosa/ kokosolje

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 160 grader.
  2. Bland sammen de tørre ingrediensene.
  3. Smelt Cocosa, tilsett vann og bland det godt med det tørre.
  4. Fordel massen utover bakepapir på 2 langpanner.
  5. Ristes i ca. 45 min på 160 grader varmluft eller til den er passe gylden. Rør rundt hvert 15. min slik at blandingen ikke svir seg.
  6. Avkjøles og oppbevares på tett glass.

dsc02611

Serveres med Apro yoghurt, Gogreen kokosmelk eller glutenfri havremelk og økologiske friske bær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *