Brokkolisalat

Posted on

Denne salaten er nydelig som tilbehør til grillmaten. Den passer like godt til fisk som til kjøtt. Jeg lager den av rå brokkoli og velger derfor økologisk for å unngår sprøytemiddelet.
Brokkoli inneholder C-vitamin, kalsium og magnesium som er viktig for immunforsvaret vårt. Magnesium hjelper også mot kramper i musklene og kalsium styrker skjelettet.


DSC01359

Uten melk og egg. Kan inneholde spor av gluten.
3-4 personer.

Dette trenger du:

  • 1 økologisk brokkoli
  • 2 dl strimlet sylteagurk
  • 1/2 dl tørkede tranebær
  • 1 dl ristede pinjekjerner eller valnøtter
  • 1 boks Oatly Imat fraiche
  • 1/2 dl eddik lake fra syltede agurker

Slik gjør du:

  1. Vask brokkolien og del den opp i små dusker.
  2. Skjær sylteagurk i strimler og bland den sammen med brokkoli og tranebær.
  3. Rør eddik laken sammen med Imat fraiche og hell det over salatblandingen
  4. Dryss på med pinjekjerner eller valnøtter.

Vel bekomme!

One thought on “Brokkolisalat

  1. Du lager så mye godt, Birgit! Gleder meg til å komme hjem og prøve ut mange av rettene fra bloggen din! Alt ser så fristende ut 🙂 God sommer så lenge, så sees vi snart! Klem fra Kristine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *