Kjesken på noe godt?
Da jeg fant smøreosten påMackan ble disse lefserullene servert til venninner på lunsj en lørdag formiddag. De falt i smak 🙂
Passer også som nistemat ut på tur.
Gluten, egg og melkefri.
Beregn ca. 1 wrap pr pers.
- glutenfrie wrap
- Oatly påMackan (kan inneholde spor av gluten)
- babyspinat
- vårløk
- røket laks
- alufolie
Sett ovnen på 150 grader. Pakk lefsene inn i folie og varm de i ovnen i
5-10 minutter til de er myke.
Smør på et godt lag med påMackan og legg skivede røkelaks på. Ha babyspinat og vårløk i tynne ringer på ene halvdelen av lefsen og rull lefsen sammen. Start fra siden hvor du har salaten.
Del wrapen i 2 og pakk endene inn i matpapir.
Kos dere 🙂
4 kommentarer om “Wrap med spinat og røket laks”
Hei Birgit, hvor fikk du tak i Oatly på Mackan?
Hei Bent. Jeg fant den på Meny Albert 🙂
Takk for tilbakemelding Birgit! 🙂
Hei! Jeg fant den også på Coop Sørlandssenteret. Veldig god:-)