Wrap med spinat og røket laks

Posted on

Kjesken på noe godt?
Da jeg fant smøreosten påMackan ble disse lefserullene servert til venninner på lunsj en lørdag formiddag. De falt i smak 🙂

Passer også som nistemat ut på tur.

dsc02359Gluten, egg og melkefri.
Beregn ca. 1 wrap pr pers.

  • glutenfrie wrap
  • Oatly påMackan (kan inneholde spor av gluten)
  • babyspinat
  • vårløk
  • røket laks
  • alufolie

Sett ovnen på 150 grader. Pakk lefsene inn i folie og varm de i ovnen i
5-10 minutter til de er myke.

Smør på et godt lag med påMackan og legg skivede røkelaks på. Ha babyspinat og vårløk i tynne ringer på ene halvdelen av lefsen og rull lefsen sammen. Start fra siden hvor du har salaten.

Del wrapen i 2 og pakk endene inn i matpapir.

Kos dere 🙂

4 thoughts on “Wrap med spinat og røket laks

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *