Bringebærfromasj

Posted on

En frisk nytelse i høstværet. Laget med sukrin melis som har liten påvirkning på blodsukkeret.

dsc02718Uten egg og melk. Kan inneholde spor av gluten.

Dette trenger du til 6-8 personer:

  • 4 dl Gogreen Visp
  • 4-5 ss sukrin melis
  • evt. 1 ss økologisk rørsukker om du ønsker den søtere
  • 1 knivodd vaniljepulver
  • 4oo g bringebær
  • 5 plater gelatin
  • 0,5 dl kokende vann
  • evt. friske bær til pynt

Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 min.

Bruker du frosne bær, la de tine slik at saften renner av.

Pisk fløten med sukrinmelis, vaniljepulver og rørsukker til en luftig krem. Tilsett bringebær og bland godt.

Klem ut vannet av gelatinplatene og løs dem opp i 0,5 dl kokende vann. Avkjøl litt før du heller blandingen i bringebærkremen.

Hell fromasjen i porsionsglass eller skåler. Sett fromasjen kjølig i ca. 2 timer.

Pynt med ønskede bær og du her en frisk og delikat dessert.

dsc02711

Vel bekomme:)

One thought on “Bringebærfromasj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *