Hurtigmat

KYLLING MED GRØNNKÅL 2 personer
Fri for melk, gluten og egg

  • 2 stk. Kyllingfilet
    – stekes i biter, salt og pepper
  • 6 store Champignoner
    – stekes i skiver, smak til med salt og pepper
  • rapsolje til steking

Grønnkålmix

  • 1 pose ferdigvasket grønnkål
  • 1 chili
  • 1 søt paprika
  • 1-2 chalottløk eller purre
  • 1 dl Pinjekjerner
  • salt og pepper,
  • olivenolje
  • balsamico eddik

Finhakk chili og fres den sammen med pinjekjerner i rapsolje til passe gylden. Tilsett paprika i strimler og la de frese et par min. Tilsett grønnkål og forvell lett. Smak til med salt, pepper, olivenolje og balsamico.

Server kyllingbitene sammen med champignonene på en seng av grønkål.



GRYTE BOLOGNAISE MED QUINOA 2-3 pers
Fri for melk, egg og gluten

Dette er et godt alternativ for deg som er glad i spagetti bolognaise

  • 500 gr karbonadedeig av storfe
  • 3 middels store gulrøtter
  • ½ rødløk
  • ¼ sellerirot
  • 1 paprika
  • 3 pakker med Gogreen økologisk hakkede tomater
  • 1 ts tørket cayennepepper hel
  • 1 ts rosmarin
  • 1 ts timian
  • 1 klype kokosblomst sukker
  • Salt og pepper

Quinoa:

  • 2 dl Quinoa
  • 4 dl vann
  • 1 ts salt

Skjær gulrøtter i tynne skiver, løken i båter, sellerirot i små terninger og paprikaen i småbiter.
Stek kjøttdeigen i rapsolje med salt og pepper. Tilsett grønnsakene og la dem frese sammen med kjøttdeigen.
Ha deretter i hakkede tomater.
Smak til med cayennepepper, timian, sukker, rosmarin, salt og pepper.

Quinoa skylles og kokes som ris i vann med litt salt i 12-15 min.